Verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, reünie of zomaar een feest(je).
Hof van Solms als partycentrum staat bekend om zijn warme uitstraling en bijzondere karakter. In combinatie met het geboden entertainment is het een genot er te zijn.

Er zijn diverse “vermaken”, mogelijkheden van entertainment: gezellige troubadours, spontane optredens van Moeder Overste met haar nonnen, de bruisende Wild Pianoz met een supergezellige pianoshow, onze huis DJ voor een heerlijk swingende avond en diverse bands met de beste muziek.

Indien gewenst wordt er op maat entertainment geboden dat specifiek op uw bedrijf of organisatie aangepast is!

Onze feestruimten zijn multifunctionele feestzalen en voor kleine tot grote feesten en partijen geschikt. Het Hof van Solms beschikt over een 5-tal bijzondere binnenruimten en
2 prachtig aangelegde (binnen)tuinen. Alle feestzalen zijn multifunctioneel in te richten voor diners van 20 tot 150 gasten of voor feesten en partijen van 20 tot 350 gasten.

Trots zijn wij op onze eigen keuken met al haar diversiteiten. Dit gecombineerd met de vele feestmogelijkheden en telkens weer een passend drankje zorgt voor een bijzonder geheel.

Voor grotere (bedrijfs)feesten is het gehele pand beschikbaar met een capaciteit tot ca. 700 personen. Dit alles maakt het Hof van Solms tot een wel heel bijzondere accommodatie in Oirschot!